skip to main
|
skip to sidebar
food
понедељак, 14. децембар 2009.
Japanski ćevapi
Potrebno:
500 gr mlevenog junećeg mesa
500 gr kuvanog krompira
2 jajeta
50 gr prezle
1 prašak za pecivo
malo soli
biber po ukusu
Krompir skuvati i ispasirati.
Pomešati sve sastojke da se dobro sjedine.
Praviti ćevape, uvaljati ih u prezlu, i peći u ulju.
Prijatno!!!
Нема коментара:
Постави коментар
Новији пост
Старији пост
Почетна
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Пратиоци
Архива чланака
▼
2009
(9)
▼
децембар
(9)
Kroasani
Torta puslica
Moja torta
Kiflice
Vazdušni jastuci
Japanski ćevapi
Rolat od španata
Brze mekike
Pogačice sa sirom
Основни подаци о мени
Mirjana
Прикажи мој комплетан профил
Нема коментара:
Постави коментар